onsdag 6 juni 2012

Uppdatering

Återigen har det gått lång tid sedan senast men denna tiden på året är lite galen för oss vägledare.
Alla eleverna har nu en sysselsättning eller annan planering och det känns super. Det är bara två dagar kvar med elever och fyrorna tar studenten på fredag.
Idag har vi faktiskt firat landet med en god middag på Cats i Hässleholm tillsammans med syster, svåger, far och min man. Jag åt baconlindad torsk med rotsaker och som starten en toast skagen...mums.

Inte tagen i år tyvärr
Har börjat fundera på semestern, vi var ju på Fehman förra helgen och fick en idé om att stanna där lite längre med Kotten och cyklarna. Finns fantastiska cykelvägar och många trevliga krogar där. Men då måste vädret bli bättre. Blir det inte bättre drar vi till Kroatien, måste ha lite värme innan sommaren är slut ju:)))
Som tur är så har jag ca 8 veckor att ta ut men det gör jag ju inte nu när det är så kallt. Då jobbar jag hellre lite till och spar några veckor till höstens mys.
Jaja, imorgon är det fotboll och brännboll och på kvällen studentmiddag. På fredag är det student med all festlighet men i kväll är det bara soffläge.

Ha det gött alla

2 kommentarer:

  1. Studenttider, skolavslutningstider och stundande sommarlov slukar mycket tid även hos oss men det är en njutningfylld tid och lite extra gött då första lovdagen sedan kommer :)

    Bilar ni ner till Kroatien om ni far dit?

    Önskar dig en härlig dag, kram

    SvaraRadera
  2. Om vi inte hade hundar skulle vi absolut åka till Kroatien, är ju sååå vackert. Tackar för tipset om Österlen men där var vi för inte så längesedan så det blir åt nåt annat håll i år.
    Ha en riktigt skön lång semester 8)

    SvaraRadera