fredag 3 juni 2011

Babbel, babbel och babbel

Långledigt, vilket är bra. Men vad skriver man om i bloggen?
Läser runt och inser att jag inte kan skriva det som många skriver om...dvs oändliga beskrivningar om hur underbart havet, stugan, rosévinet, det vita inredda huset, båten, skärgården, standtomten mm mm mm är.

Har inte dessa ting i mitt liv utan här finns en ynka pööl, halvrenoverat hus (dock ej inredningsvitt), inte en sjöpöl så långt ögat når utan skog och äng, en Kotte som vi just nu inte kan använda eftersom vi måste vara med hunden....(gnäll, gnäll)

Men...hör och häpna...vi ska idag börja bygget av ett däck vid pöölen. Räknar med att det ska vara klart om två-tre veckor (läs tre år;)
Vi ska veva igång grillen och hälla upp rödtjutet...osv, alltså ingen nytt under solen där inte...har inte fått någon facination för rosé som enligt mig är en dålig blandning...isch.

Hoppas att ni alla får en så bra helg som det bara är möjligt att få utifrån allas egna förutsättningar, hoppas att ungarna inte ställer till det på Siesta, hoppas att molnen håller sig borta, hoppas att livet fortsatt är gott för er alla...

Ha det

2 kommentarer:

  1. Kommentaren försvann...kanske blir det dubbelt nu...men det jag skrev var att sladdar och kutterspån är vardagsmat här, ingen idyll, men jag förstår exakt vad du menar. Ibland känns det som too much!

    Kram//

    SvaraRadera
  2. Mycket kloka ord du skriver här!
    Och var och en får bli salig i sin sanning, som sagt. Efter sina förutsättningar.

    Och så kan man ju dessutom dela med sej av sitt liv och sina bilder, för ibland är det så härligt att låta sej inspireras av andra.

    Själv är jag inne i en down-period och då är det faktiskt liiite skönt att alla inte har det precis så som du här ovanför beskriver.
    Allting ÄR ju inte så rosenrött som det ibland låter..som till exempel rosévin. Ingen favorit precis...Haha!

    Kram och ha en go kväll ! Hoppas rötjutet och det grillade smakade gott!
    Jenny

    SvaraRadera