söndag 5 juni 2011

Lata dagar....not

Ligger i med bygget av däcket, det som ska vara vid pöölen och eftersom det är så varmt får vi jobba korta stunder och sen bada och sitta lite i skuggan. Pöölen är i solen hela eftermidagen och det blir attans så varmt. I går var det 27 i skuggan och det är varmt....

Tyvärr är det inte bara byggen och mys här, nu är farsan på sjukhus. Konstig är det att när väl morsan känner sig lite bättre då börjar det kladda för honom. Har tydligen ett sår på magmunnen som blöder och eftersom han äter varan (heter det så?) måste han övervakas noga. Så det blir sjukhusvistelse ett ta för honom...hoppas jag i alla fall, för det är ju där han får hjälp. Men han kan vara väldans envis och dessutom är han nog orolig för att morsan inte äter så risken är stor att han kommer hem snart.

Jaja, är det inte det ena är det det andra. Konstigt där här att när ungarna klarar sig själv får man börja ta hand om föräldrarna...Kan undra var tiden finns för att ta hans om varandra.... gubben och jag?

Ha det gött alla

4 kommentarer:

  1. usch då .....hoppas han kryar på sig fort så ni får ta hand om varandra sen. Lycka till med byggandet och ta det lugnt så ni inte får solsting på kuppen.
    //I min värld som inte kan logga in......igen *suck*

    SvaraRadera
  2. Vädret liknar vårt även om pool saknas:)
    Ha en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Är det inte det ena så är det det andra...
    Jo, precis så som du beskriver har man det i perioder i sitt liv. Det är då kärleken prövas, och ibland till det yttersta! Ta väl hand om er så gott det går! Ni får väl pussas lite i poolen... :))

    Allt gott!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  4. Du anar inte vad jag känner igen mig i dina rader. Hoppas att din pappa kryar på sig!

    Kram//

    SvaraRadera