söndag 7 november 2010

Jiiizzes vilken helg

Det började i torsdags med middag och vin på Harrys för mig och min klan. Åt en hamburgare som var helt ok, och drack två glas rött. Alla tog faktiskt hamburgare men de andra drack öl förutom ettan som självmant ställde upp som chaufför.
Jobbade lite på fredagen och direkt efter ett planerat möte gick färden ner till Malmö tillsammans med syster yster. Tog in på hotell Baltzar, mycket centralt hotell med bra pris på rummen, och började med en Xante. Liten promenad på stan och naturligtvis tog vi en drink på lilla torg. Beställde en Mojito till det fantastiska priset a 130 pix. För en fyra!!! Jaja, det är ju inte ofta man festar till det så det fick ju vara ok. Åt en liten plankstek på Mando och tog till slut en taxi ut till Arenan och njöt (läs skrek och tjoade) av Ladys Night.
På lördagen, igår alltså, firades min far på hans 80 årsdag. Vi åt på Vannaröds slott, en cordon bleu med slottets potatis och en mycket god sås som troligen bestod av en hel del vin. Fortsatte kvällen hemma hos mor och far med spettekaka, glass och frukt. Senare blev det en massa godis och groggbord för att till sist avslutas med janzons frestelse och ägg.
En tuff helg med andra ord;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar