måndag 11 juli 2011

En alltigenom underbar helg blev det. En liten liten miss var vädret på fredagskvällen. Det var lite småregn och dimma så någon båtfärd blev det inte.
Men bussen gick ju och på den fanns det glada människor som vi kom i samspråk med:))
Fast bäst var när vi kom tillbaka till stugan och gjorde upp en rejäl brasa på grillplatsen och satt runt elden och mös...sen var ju korven vi grillade inte så tokig den heller.


På lördagen tog vi det lugnt, handlade lite mat och fixade för två nätter nere på Sandhammaren. Och vilken underbar dag det blev igår. Solen sken på oss och vi mådde prima. Som vanligt blåste det friskt men eftersom vi blivit med vindskydd gjorde det inget.
Vi kröp in bakom skyddet och bara hade det gött, fast mannen glömde att smörja in sig på vissa delar av kroppen och har nog liiiite problem med att sitta på jobbet idag;)


Sen igår kväll kom en trevlig tös och bjöd oss på bullar från Olof Viktors bageri. Hon sommarjobbar där och får med sig en påse bullar varje dag och tyckte väl att vi var värda en god bulle....för god det var den. Tack för den, vi kommer helt klart att åka dit och handla....

Nu har sista vecka av mannens jobb börjat och snart snart har vi tre veckors ledighet tillsammans:))))

Så gött så gött.

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder =D
    Skönt att veta att ni snart kan njuta av fler sådana dagar när han går på semester :))
    Kram

    SvaraRadera
  2. Goa bilder...bränt sig...aj aj..tur han med får semester snart..så gott ni ska ha det på er gemensamma lediga tid.

    Kramiz Anki

    SvaraRadera