fredag 8 juli 2011

Så här är det

Nu tar denna bloggtant helg och drar till Hällevik för lite festivalande. Förhoppningsvis blir det båten in till Sölvesborg och Killebom, eller som vi kallar det, Fyllebom.
Där kommer vi troligtvis att äta hos kusin Dennis på Blåregn, dricka lite öl i öltälten och kanske åka något på tivolit.
Nu är det ett par år sen vi var där för vi brukar ju vara i Kroatien men eftersom vi har sjukdom i familjen blev det ju ingen utlandsresa med husbilen i år.
Men kanske kanske åker vi till norra Tyskland senare i sommar fast det känns ju inte så "utlandet" längre. Fehmarn, som ön heter där Puttgarden ligger är faktiskt ganska ljuvlig om man bara tar sig tid att lämna E47:an och kör ut mot havet. Vi får helt enkelt se hur det blir med det.

Båten till Fyllebom?
Sen på lördagen drar vi iväg med Kotten (husbilen) för lite lugnt mys nere på Sandhammaren, Sveriges bästa strand enligt mitt tycke.
Där pinnar vi iväg en bit, inte så långt kanske en kilometer, och då får vi ligga helt ostört och sola. Man kan välja om man vill sola med eller utan kläder, lite danskt på så sätt och ofta har vi lunch med oss. Och sen på eftermiddagen, då när solen känns som ett skönt täcke, delar vi på en flaska bubbel...allt för att fira livet:))

Middagsbordet
På kvällen äter vi alltid nere på stranden, oftast har ju vinden mojnat och det är behagligt att sitta där och lyssna på vågorna. Vi bär helt enkelt ner stolar och bord, all mat och som ni ser på bilden även en flaska vin.

Kan det bli bättre???
Nä...det kan det inte minsann:)))

Ha det gött alla

5 kommentarer:

  1. Vilken sommar!!
    Nästan så man kan avstå frivilligt från Kroatien när sommaren i Sverige är så härlig :))
    Njut av allt...jag plockar med mig de godbitarna som mat, dryck och festligheter ner till min sommar =D
    Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  2. Oj vad mysigt det där sista lät!!
    Iofs lät väl det andra inte helt fel det heller, det låter som om det blir en kanonsommar för er!

    SvaraRadera
  3. Underbart...Sverige är fantastiskt. Ha det bara bäst!!!

    SvaraRadera
  4. Oj, oj här hamnade man hos en själsfrände (husbilsägare) Sandhammaren är otroligt vackert ska se om inte vi med hittar dit innan semestern är slut. Släkt i Åhus så det ska väl inte vara omöjligt...

    SvaraRadera
  5. Näää, bättre än så där kan det verkligen inte bli! Gillar middagsbordet skarpt ;-))

    SvaraRadera