söndag 27 mars 2011

Småsnack och längtan

Denna veckan blir det nog inte nådigt att väga sig...ska nämligen på våffelfika och jag kan meddela att jag gillar våfflor:))) Ska försöka nöja mig med en men man vet aldrig, inte när det gäller våfflor iallafall.
Våren har backat två steg idag. Är riktigt kallt ute och inte alls som igår när vi satt i uterummet och fikade för första gången detta året. Uterummet som förhoppningsvis ska få sig en upprustning i år. Taket behövs bytas och ramarna runt fönstren ska bort. Finns ett felplacerat plåtbläck där som gör att vattnet rinner in i trät istället för ut.Inte bra alls.


 Bilden ovan är från Épernay där vi var för två år sen och provade champagne. En alltigenom mysig resa med Kotten. Felet vi gjorde var att vi gapade efter lite väl mycket på denna resan. Åkte först till Mosel och sen till Épernay på bara en veckas semester. Skulle nöjt oss med ett resmål.


 Bernkastel, en av de underbara små städerna längs Moselfloden. Här letade vi efter ett ställe att äta lunch på men det var antingen skyhöga priser eller fullsatt och till sist blev det ett imbiss nere vid floden. Fast inte så dumt alls faktiskt, de hade ett mycket gott vitt bordsvin där och det är ju inte vi svenskar bortskämda med, vin i korvkiosken alltså:))

Åh nu vill jag snart iväg med Kotten, mot nya härliga äverntyr

Ha det gött alla

1 kommentar:

  1. Ja nu längtar vi ut med våra husbilar. Vi har inte registrerat in vår än här är ju fortfarande vinter, men snart så...

    SvaraRadera