söndag 2 januari 2011

Årskrönika del två

April kom och gick ganska obemärkt. Största händelsen var nog att vi sålde den gamla poolen i plast och införskaffade oss en i trä istället. Nu kom den inte upp under detta kvartalet men den köptes.
Mer och mer byggdes det upp en oro över en av hästarna. Vi hade en lånehäst vars ägare inte hörde av sig till oss en enda gång....Hmmm

Maj kom då med ännu mera oro. Hästen blev sjuk och försämrades snabbt. Grannen och dottern gjorde en hjälteinsats och hästen klarade sig. Ägarinnan gick inte att få tag i men vi lekte detektiv, stalker och agent och till sist fick hon ge mid sig och ta emot sin egen häst...18 dagar efter vad vi överenskommit. Längsta födelsedagen jag haft, bästa var när hon sa till maken att "Lotta, nä hon är i USA".


I Juni åkte vi åter ner till Krk Baska för en välbehövlig semester. Denna gången stnnade vi ca tio dagar där nere för att köra via Italien och Morena återigen. Dolomiterna på sommaren är precis lika vackert som på vintern. Här nedan ser ni min och makens lunch, näringsriktig och bra;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar